Wie ben ik

 

Ik ben Elleke Pompe ruim vijftien jaar werkzaam in de hulpverlening. Van residentieel tot ambulante begeleiding zowel binnen gezinnen als individueel. Van laagdrempelige vragen tot zeer complex. Ik ben afgestudeerd als residentieel pedagoog. Na het volgen van een Post HBO Intensieve Ambulante gezinsbegeleiding en basiscursus psychopathologie bij volwassenen. Ik heb mijn werkveld verlegd naar complexere ambulante begeleiding. Het is afwisselend en veelzijdig maar wat je kunt bereiken in de samenwerking geeft mij veel voldoening.  Ik ben ruim vijf jaar als zelfstandige werkzaam.

Een van mijn drijfveren is de cliënten die minimaal vertrouwen hebben in de hulpverlening te laten ervaren dat het ook anders kan. Dit bereik ik door te denken in mogelijkheden en creatieve oplossingen wanneer de meest gebruikte paden niet (goed) werken of doodlopend zijn. Ik ga voor een lange termijn oplossing door de cliënt te versterken in zijn vaardigheden en competenties, zodat de cliënt met het oog op de toekomst veerkracht opbouwt en weer adequaat verder kan.

Kenmerkend voor mijn handelen is het transparant zijn in de samenwerking met de cliënt. Ik vind dit essentieel om het doel te bereiken: constructief en met vertrouwen werken aan perspectief.

U kunt meer over mijn werkervaring vinden op  linkedin.